4 tips voor de perfecte babyshower

Jij wilt een babyshower organiseren? Dan ben je op de juiste plek. In dit artikel geef ik 4 tips weg om een perfecte babyshower te organiseren. Je wilt de moeder in spé extra in de watten leggen, een onvergetelijke indruk achterlaten.

babyshower

Babyshowers zijn nog niet enorm populair in Nederland, maar in Amerika zijn ze niet meer weg te denken. Oorspronkelijk zijn ze bedoelt om de moeder in spé een goede start te geven in het moederschap bij haar eerste kind. Door de toenemende populariteit worden babyshowers nu bij bijna elk nieuw geboren kind gegeven.

Klinkt goed..

Het klinkt wel allemaal leuk en aardig, maar je wilt de babyshower natuurlijk wel goed aanpakken. Deze 4 tips helpen jou om een perfecte babyshower neer te zetten!

1 .Spelletjes en prijzen

Een leuke manier om de gezelligheid op peil te houden op je babyshower is om spelletjes te doen. Er zijn enorm veel spelletjes om te doen tijdens de babyshower, en een leuke manier om de spanning erin te houden is om de winnaar een klein prijsje mee te geven.

2. Cadeautjes

luiertaart kopen

Er zijn veel cadeautjes die je kan geven. Je ziet dat er vooral in Europa praktisch bruikbare cadeautjes worden gegeven zoals babykleren, speelgoed etc. Jij wilt iets unieks, iets dat de aandacht trekt van iedereen. Neem een kijkje door ons assortiment van luiertaarten en ervaar hoe onze klanten keer op keer met het meest unieke, opvallendste cadeau komen op de babyshower!

3. Gastenboekje

Voor de moeder in spé is het erg leuk als je een boekje koopt waarin iedereen een speciale boodschap achterlaat. De geboorte van een baby is een van de belangrijkste momenten uit het leven van de moeder, zorg er dus voor dat ze er hele fijne herinneringen aan achter laat!

4. Checklist

Wees goed voorbereid! Lijstjes zijn enorm handig. Je kunt niet zomaar een babyshower organiseren, je hebt er een goed overzicht voor nodig. Je kan niet zomaar van alles inkopen en regelen zonder een fatsoenlijk overzicht te hebben van de dingen die gebeurt moeten worden. Checklists helpen je dingen te onthouden, en dingen af te vinken die al gedaan zijn. Je kan checklists maken voor:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *